Om Nisha Badur

Porträtt Nisha Badur

Nisha Badur

Inrednings­arkitekt

Jag är utbildad inredningsarkitekt och möbeldesigner på Konstfack och tog examen 2016. Under min utbildning på Konstfack startade jag upp mitt företag 2014 som inredningsarkitekt för privata och kommersiella miljöer. Det jag erbjuder dig som kund är en fullservice-byrå med helhetslösningar, från idé till projektledning och färdigställande. Jag brinner för det jag gör och det som driver min kreativitet framåt är problemlösningar och att ständigt utvecklas med varje nytt projekt. Utmaning omvandlas till en möjlighet!

 

Jag jobbar idag med olika uppdrag som konsult åt både byggföretag och privatpersoner som vill bygga nytt eller omvandla befintligt. För att kunna utföra mitt jobb på bästa sätt har jag ett nätverk med olika kompetenser som snickare och konstruktörer.

 

För mig har mitt yrkesval alltid varit självklart då jag redan som mycket ung var med min far på olika arkitektuppdrag. Parallellt med mina studier hjälpte jag min far bland annat med att ta fram planritningar till privata bostäder.

Nisha Badurs

Vision